Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förstörde allt.

Din onödiga kärleksförklaring sabbade hela min kommande framtid.
\"Jag älskar dig\", var det sista jag ville höra från en vän.
Jag ville bli fri från all kärlek och bara leva, bara en liten stund.
Tyck om mig, hata mig, avguda mig, tyck synd om mig, MEN älska mig inte.
I alla fall inte just nu. Vänta ett tag. Jag säger till när jag känner mig modig nog att bli älskad och känna mig älskad.
Men förlåt mig för mitt hyckleri
För jag älskar dig väldigt mycket, min ögonsten.




Övriga genrer av Basira
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-09-16 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Basira