Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortare

fortare fortare
måste det gå så långsamt
fortare

hon vill därifrån
bara därifrån
så fort som möjligt
hon vill bort från allt som skrämmer henne till döds

bort från den falska sanningen
bort bort
fortare fortare



bort från allt som var hennes falska jag




Övriga genrer av NeverAngel
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-09-20 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NeverAngel
NeverAngel