Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara


Att vara som ett sår

Att blöda som ett sår

Är inget jag vill.


Jag vill läka ett sår

Jag vill dansa på en äng

Jag vill somna med dig i en

Rosblads beströdd säng



Jag vill känna en vår


I mitt hjärta.






JAG SKA KÄMPA....




Övriga genrer av johanni
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-10-09 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johanni

Mina favoriter
49:- på Lidl