Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusstrålar

Ihopkrupen
Spänd och krampaktig
Försvinner hon undan
För att inte ta plats
Inte vara till besvär

Rädd för att mörkret
Skall spridas vidare
Det är inget hon önskar
Sin värsta fiende

Men hur långt in
Hur ihopkrupen hon än är
Så lyser de på henne
Med sina ljusstrålar
Alla vackra själar

Hennes lemmar får värme
Hennes hjärta får kärlek
Energin fylls på
Så hon orkar ett tag till

Hon förstår inte
Att de orkar lysa på henne
Att de vill
Men hon är glad för det
Glad och tacksam




Övriga genrer av Gisan
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-10 15:32



Bookmark and Share


  Lilla_Lala
Fina ord om de ljusstrålar jag tolkar som vänner. Riktiga vänner orkar allt!
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Gisan

Senast publicerade
K
B
Ö
Ä
L
N
G
F
* Se alla