Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den blå rosen

Det var mörkt
Verkligen totalt mörker
Trevande sökte jag mig framåt

Inget såg jag
Inget hörde jag
Jag sökte efter ljusning
Vilken som helst

Men visste inte vilket håll
Jag skulle gå
Kände inte om jag gick rakt
Eller bara runt i cirklar


Såg jag den
Den blå Rosen
Han höll fram den mot mig
Lös upp min väg
Jag hade hittat rätt




Övriga genrer av Gisan
Läst 140 gånger
Publicerad 2006-10-10 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gisan

Senast publicerade
K
B
Ö
Ä
L
N
G
F
* Se alla