Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenkanten

Där
Sitter hon
Tittar längtansfullt
Ner
I det mörka djupet

Ska hon
Kunna motstå
Den stora längtan
Ännu en gång
För alltid

Nej
För alltid
Är för lång tid
Men ikväll
Vinner den plikttrogna

Vad
Ska hon göra
Med denna längtan
Efter ett slut
På denna plåga




Övriga genrer av Gisan
Läst 123 gånger
Publicerad 2006-10-10 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gisan

Senast publicerade
K
B
Ö
Ä
L
N
G
F
* Se alla