Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grått

Vart tog färgen vägen
Hur blev det så grått

Jag måste skaffa färg
Måla min tillvaro

Klara starka färger
Som man blir glad av




Övriga genrer av Gisan
Läst 123 gånger
Publicerad 2006-10-10 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gisan

Senast publicerade
K
B
Ö
Ä
L
N
G
F
* Se alla