Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet

Tacksamhet
Är mycket svårt

Inte att visa
Men att få

Kan inte ta emot den
När jag inte ser att jag gjort något

Visar gärna min tacksamhet
Men känner tyvärr lätt tacksamhetsskuld

För inte ska väl jag...
Inte är väl jag värd...
Varför får jag...

Det finns mycket i mitt liv
Som jag är tacksam för

Framförallt goda relationer
Underbara människor
Vackra själar




Övriga genrer av Gisan
Läst 150 gånger
Publicerad 2006-10-10 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gisan

Senast publicerade
K
B
Ö
Ä
L
N
G
F
* Se alla