Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bottenlös

Bottenlös
Är den idag
Tomhetskänslan

Finns ingen gnista
Ingen gnista alls

Är som en docka
En marjonettdocka
Utan trådar

Kommer inte framåt
Vill inte
Orkar inte

Det är bara tomt
Alldeles bottenlöst tomt




Övriga genrer av Gisan
Läst 193 gånger
Publicerad 2006-10-10 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gisan

Senast publicerade
K
B
Ö
Ä
L
N
G
F
* Se alla