Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Systemfel

Nu är det dags igen
Systemfel

Haveri i hårdvaran
Eller är det mjukvaran

Låg energinivå
Batterier måste bytas
Eller laddas

Smärta varvat
Med tomhet

Vill inte
Orkar inte

Stöter bort
Men...
Vill bli infångad

Få en service gjord
Helrenovering
Lagad




Övriga genrer av Gisan
Läst 124 gånger
Publicerad 2006-10-10 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gisan

Senast publicerade
K
B
Ö
Ä
L
N
G
F
* Se alla