Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Ensam
Har jag aldrig varit ofrivilligt

Ensam
Har jag alltid ändå varit ofrivilligt

Har blivit en del i ett mönster
Att se till att vara ensam

Välja relationer
Där jag känner mig ensam

Inte medvetet
Heller ej omedvetet

Vet då hur jag gör
Vad jag har att hantera

Kan hantera
Att vara ensam när jag är själv

Kan inte hantera
Att vara ensam bland andra

Ensamhet
Är något jag förutsätter

Blir ofta förvånad
Förbluffad eller chockad

Lyckas dock ofta
Se till att förbli ensam

Till min egen sorg
Till min egen förtret

Vill endast ha frivillig ensamhet
Inte ensamhet i flock




Övriga genrer av Gisan
Läst 139 gånger
Publicerad 2006-10-10 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gisan

Senast publicerade
K
B
Ö
Ä
L
N
G
F
* Se alla