Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart nystan

Det snor ihop sig
Trasslar

Försker reda ut
Mera trassel

Vakar och snor runt
Snor ihop sig

Ordentliga knutar
Som inte går upp

Svart utanför fönstret
Svart trassel

Svarta tankar
Syns inte i mörkret

Men växer sig stora
Tunga och trassliga

Så kommer ljuset
En ände syns

Repar upp
Nystar om

Visar sig vara
Inget trassel alls


En härva är det
Med början och ände




Övriga genrer av Gisan
Läst 134 gånger
Publicerad 2006-10-10 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gisan

Senast publicerade
K
B
Ö
Ä
L
N
G
F
* Se alla