Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kullersten

Se
Var du sätter fötterna

Är det stadig mark?

Känner du igen dig?

Beträd nya områden
Med ödmjukhet

Livets gång
Är mycket ojämn

Du kan falla
men resa dig igen

Den dag du inte ser någon mening
Att resa dig upp igen
Då sträcker du ut handen...




Övriga genrer av Gisan
Läst 130 gånger
Publicerad 2006-10-10 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gisan

Senast publicerade
K
B
Ö
Ä
L
N
G
F
* Se alla