Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

P

P

Pigg

Pikant

Perfekt

Påstår

Pastorn

På pricken

Påfallande pank

Påkallar panik




Övriga genrer av Gisan
Läst 185 gånger
Publicerad 2006-10-10 16:01



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Gillar de två sista P:na:)
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Gisan

Senast publicerade
K
B
Ö
Ä
L
N
G
F
* Se alla