Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det onda slaget

Vad är ord,
Om de inte får lyssnas på

Vad är Känslor,
Om de inte får kännas.

Vad är Jämnställdhet,
Om det inte får finnas

Vad är broderskap,
om den ej får finnas.

vad är likvädighet,
om det ej får finnas

Mellan två.?


Vad är allt detta om det ej är motaget
Från den andre?


Jo ..



Förutfattade meningar





Övriga genrer av johanni
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-10 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johanni

Mina favoriter
49:- på Lidl