Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Visst jag längtar
På att drömmar ska slå in

Men jag lever även i verkligheten
Så jag vet

DRÖMMAR SLÅR INTE IN!




Övriga genrer av Convolvulus
Läst 396 gånger
Publicerad 2006-10-18 16:40



Bookmark and Share


  Mordnilap
Drömmar verkar aldrig slå in för du är alldeles för upptagen med att sätta nya när det väl sker.
Vänd dig om.
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Convolvulus
Convolvulus