Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennan och svärdet, moroten och piskan...

om nu pennan är mäktigare
än svärdet
verkar det dumt
att använda pennor att döda med

om nu rosen
är en kärlekens gåva
verkar det simpelt
att använda den för att betyga sorg

men mycket är inte
är inte vad det synes vara
och mycket går att nyttja
i dubbel betydelse

ord kan ha dubbla ansikten
liksom känslor, handlingar, övertygelser
oavsett de verkar simpla
för stunden något, i nästa något annat




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 584 gånger
Publicerad 2006-10-25 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP