Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och jag som trodde att det här var en näst intill humorfri zon


Hur knullar en...?

Hur knullar en tjejsare?
rider hon eller blir hon riden
skjuter hon eller blir hon skjuten
i striden
mellan två som kanske
jag säger bara kanske

hade kunnat älska
i ett annat liv
som det är nu
hinner ingen älska
för utvecklingen tar
jättekliv och orkar inte bry sig

då är det tur att det finns barn
därute
som undrar över världen
och bryr sig

kanske undrar de
jag säger bara kanske
undrar de över kärleken
som dog av pest eller kolera
under rasmassorna i Andorra
när berget bugade
och skred fram
med nästan tysta steg

nå, hur knullar nu en tjejsare?
rider hon eller blir hon riden
skjuter hon och isåfall på vem
eller blir hon skjuten som ur en kanon
och isåfall av vem?




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-11-01 02:08



Bookmark and Share


    Erika H
nä vem fan har tid...
att älska
eller älska med
någon?

tur det finns
tv
och batterier

skön text
snyggt skriven
erika
2006-11-01

    Grönt
gud så befriande skönt med humor samtidigt som du väver in vettiga funderingar.
mer humor åt poetfolket!
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP