Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av en annan här på poeter.se tänker inte säga vem den vet det redan ändå


Förståelse leder en ej alltid rätt

Hur jag än försöker hålla kvar sanden
glider den mellan fingrarna
och ur tidens ström

åtskilliga är de vänner
som har dött \'i onödan\' av droger,
alkohol
och ett slags sorglöst liv,

snabbt och krävande,
kräkts på det samhälle
som sett dem födas, våndas
och driva för vinden

om det är det du sjunger om
så har jag varit där,
stått hjälplöst vid deras sida
och talat mina ord som förödd sand
utan möjlighet att nå fram

de som mördades
av mänsklig hand
har jag heller inte kunnat bistå




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-11-01 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP