Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
!


av Aniger Latsev (#4)

Låt inte döda dig
låt förolämpa dig
istället
så du kan framleva ditt liv
i vanära

be dem vädja
till din feghet
den som hjälper dig
överleva världens domar




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-11-02 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP