Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Mitt skatbo


Jag skall försöka att hålla mig för skratt när du läser den här

Det finns fåglar
som häckar på olika håll
och platser

längs järnvägen
häckar skenskarven

i gathörnen
häckar trafikgjusen




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-03 20:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
good shit!
jag gillar när man tillskriver döda ting det levandes egenskaper.

murgrönan väser av missräkning när jag flyttar undan den stol som skulle ätas härnäst.

...till exempel.

vidare: ordlekar! woandafuhl! skenskarven och trafikgjusen. ja du, jag har fan svårt för att tygla min beundran. briljant! jag blir så glad att jag spottar konfetti, och det tänker jag fortsätta med tills klockan slår åtta och tretti! (nu är hon 17.01, så det är ett bra tag.)

(detta underbara lilla verk stöder i min mening min tes att du bör hålla dig till orimmad poesi. det här var briljant. dina rimmade dikter är dåliga, pga av dåliga rim. kanske hade även de varit briljanta om de inte hade smutsats av nödrim och tråkig rimstruktur.)

p's! / erik

ps. märk väl hur jag lyckades smyga in lite elakheter även i denna hyllningssång! men du fick i alla fall en femma, och det får man bara när man verkligen förtjänat det. so don't worry. be happy! ds.
2006-11-04

    eva m h
Den var bra!!! :-)
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP