Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som aldrig sviker. var de ord som inte fick plats


ödmjukt bemötande, ett till ägg

slut på historien om vänskap




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-11-04 02:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hade du ansträngt dig för att formulera dig bättre hade de kanske fått plats =)

allvarligt talat så känns det som att du inte sållar tillräckligt mycket. lite samma problem som jag har. man bara låter texten flöda. det är nog inte så man ska göra om man vill skriva ngt bra. när jag känner mig riktigt nöjd med ngt, då har jag ofta skrivit om ett par gånger, tagit bort och formulerat om. inte för att detta har skett så värst ofta, faktiskt bara en gång (Under Livets Gång heter texten jag talar om), men det blev å andra sidan den text jag hittils är mest nöjd med själv...

tjngeling, och keep 'em coming...
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP