Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frågande



det finns en så bedårande förtvivlan
i människors ansikten

jag vet inte
om jag skall skratta eller gråta

vi tror på så mycket
så lite om oss själva




Övriga genrer av Tobias Hedlund
Läst 582 gånger
Publicerad 2006-11-04 17:09



Bookmark and Share


  Tvillingsyster
ja, jag vet inte om jag tycker att det är så bedårande med den där förtvivlan i människors ansikte, men jag tycker att dina ord är bedårande. Fint skrivet och tänkvärt.
2006-11-06

  Sanningsägaren VIP
så kloka ord
jag gråter
det är tragiskt
att se
håller med dig
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund