Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spruckna drömmar kan kanske repareras, bilar kan ju


Lucia, jag har inget att tillägga eller dra ifrån

........










eller vad tror du?




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-11-04 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP