Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en del av vår styrka är Fittjas egen kyrka


Fittja

Här härskar friden
ty ur led är tiden
här stå glädjen högt i tak
på vart fik och vart flyttflak

hit vill vi att fler skall komma
kika på vart träd och blomma
känna dig så pigg och vaken
dock ej här på torget naken

ini centrum görs besvär
i vart hörn och var affär
här finns bibliotek och folk
du behöver ej nån tolk

mångkulturen hittas kan
bland vår ungdom, kvinna, man
särskild plats för den finns
mitt i centrum som jag minns




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-07 08:50



Bookmark and Share


  Emilia Berg
KUL DIKT MED RIM OCH ETT HÄRLIGT FLYT.
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP