Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människan är ju ett djur, så att leva i ett samhälle där folk tränger in sig i städer istället för i en by på landet utlöser förstås den stress vi ser resultaten av idag, precis som i städerna för över tvåtusen år sedan


Stämsång, kan de va kanon?

Stämsång, kan de va kanon?

Skall vi
skall vi byta symptom
skall vi byta symptom med varann?

En magsårsdiagnos mot ett uteliv
ett uteliv mot en virusattack
en virusattack mot en bokstavsdiagnos
en bokstavsdiagnos mot ett kärleksliv
ett kärleksliv mot en utfrysning
en utfrysning mot en avslagen näsa
en avslagen näsa mot en cancersvulst

Skall vi
skall vi byta symptom
skall vi byta symptom med varann?

en cancersvulst mot ett svårt missfall
ett svårt missfall mot ett paniksyndrom
ett paniksyndrom mot ettårsskolk
ettårsskolk mot ett kroppseksem
ett kroppseksem mot en hostattack
en hostattack mot en magsårsdiagnos

det känns allt mer viktigt
att bry sig
om ett av två val

det känns allt mer viktigt
att bry sig
om varandra

det känns allt mer viktigt
att bry sig
om sig själv och skita i andra

och på fråga 3 svarar jag C




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-11-08 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP