Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kära redaktören ni får mig att rodna med er begäran här kommer dock från ort och ställe en rapport från ortens prälle


Något om att förföras

Jag är den där typen
som alltid börjar med kyssar
och smek
efter den exemplariska middagen
med förrätt, varmrätt, efterrätt och fika

innan det faller mig in
att hon tafsat på mig en bra stund redan
och att de där nafsande kyssarna
på halsen nog är mer än blott
ett litet tack för maten...

sedan slickar jag hennes läppar,
både här och där
i hallen och i duschen
innan det är dags att lägga sig i
sängen och
bli äntrad som en gammal trampångare
i den trygga hamnenfamnen

och ridas i galopp
som om Jägersro och Täby
besöktes,
inte för att spela och vinna,
utan för att träna inför matchen
mellan kvinna och man

det skulle aldrig falla mig in
att äventyra romansen
genom att på fel ort och ställe
styra in svansen mellan benen

kan de här små äventyrliga orden
lägga korten fint på borden
kära redaktören här i staden
jag får så himla ont i vaden
av att sitta här och tänka ut
vad ni förväntas vilja ha för slut







Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-11-08 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP