Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ag är inte säker på vad de första människorna hette om de nu ens hade några namn, men en kvinnlig forskare är övertygad om att äpplet egenligen var en citron...


Om adam och eva



det hade varit bättre
för moder jord
om adam och eva
aldrig hade avlat några barn av övertygelse
och hade levt sina liv efter den övertygelsen

fast...
det är klart...
då hade ju aldrig Hitler blivit född

eftersom andra världskriget förmodligen hade förlorats då

och om inte han hade funnits
så hade jag aldrig blivit till heller...

och inte kunnat älska eller bli älskad av alla dessa människor
så en får väl vara tacksam för det lilla...
och fortsätta att hålla ångan uppe och älska människorna
trots alla svek dem emellan, om och om igen

som om de inte hade någon historia bakom sig att minnas
eftersom de upprepar den, om och om igen
som de blinda och döva dårar de är
och om jag vill kalla mig människa

måste jag erkänna mina misstag även jag
och gå vidare, söka vidare
efter nya vänner och nya äventyr




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-11-11 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP