Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag slår inte andra människor och frågar du varför så svarar jag något enkelt varför skulle jag vilja tillfoga andra samma smärta som andra tillfogat mig, i oförstånd?


Nyktert tillstånd



jag lever det lekfulla livet
det är säkert därför
jag aldrig dricker alkohol

jag tror inte på ett liv efter detta
det är säkert därför
jag aldrig dricker blod

jag envisas med den naiva tron på människan
det är säkert därför
jag aldrig dödar i självförsvar




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-11-11 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP