Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jagligt är bara ett av dessa nyord som jag försöker mig på att införa i språket, till svenska akademiens stora förtvivlan...


DS 189 Jagligt




Hans egoism
är egendom...lig




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-11-15 00:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fyndigt!!
2006-11-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP