Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten här är ett försök att beskriva något om skillnaden mellan att ha gått i skolan under det senare nittiotalet, före detta decennium alltså, än att ha skolkat sig igenom högstadiet redan för en herrans massa år sedan, detta sett i ljuset från en verkl


Något om stark tro




Någon vanlig sexualundervisning
kan jag inte precis säga
att jag fått mig till livs,
särskilt int med nyare mått mätt,
i dagens skola och ljus

jag har trott nu i en massa år
att det är skönare för örat
än för fingret
när jag kliar mig,

därför framstår det också
såsom i blixtbelysning
att det måste vara skönare
för flickan/kvinnan...
...att klia sig i örat




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-11-27 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP