Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur: \"Projekt svävaren\"


Ännu en dag

Ännu en dag, i ännu ett liv.
Bättre än så här blir det inte.
Sön 19: e okt. 97




Övriga genrer av Jo-Han Pöse
Läst 229 gånger
Publicerad 2006-12-10 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-Han Pöse
Jo-Han Pöse