Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur: Projekt svävaren


En vind från förr

En vind från förr sveper genom världen.
Det blåser stilla i träden.
På åkrar och ängar ekar sången än.
Den sång som sjöngs i början av seklet.
Det var en sång om glädje och hopp inför framtiden.
Nu har den tystnat och försvunnit i mörkret.
Sön 7 Dec 97




Övriga genrer av Jo-Han Pöse
Läst 211 gånger
Publicerad 2006-12-10 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-Han Pöse
Jo-Han Pöse