Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur: Projekt svävaren


Så letar vi ännu en gång

Så letar vi ännu en gång, letar utan att finna.
Och vi sjunger ännu en sång.
Om saker vi aldrig kommer hinna.
All vår tröst står till hoppet, min vän.
Att vår röst skall höras även när,
vi lämnat denna jord, då vi ej är här.
Allt jag önskar är att bli kär…
4:e aug. 1998




Övriga genrer av Jo-Han Pöse
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-12-10 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-Han Pöse
Jo-Han Pöse