Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur: Projekt svävaren


Drömmar från ett ensamt hjärta

Drömmar från ett ensamt hjärta.
Fyllda med rädsla, hopp och smärta.
Jag vill ju bara väl.
Varför är jag då så hatad.

Kunde jag bara få en chans, under stjärnornas glans.
Skulle jag sätta ditt foto i ram och ge dig en kram.
26:e aug. 1998




Övriga genrer av Jo-Han Pöse
Läst 197 gånger
Publicerad 2006-12-10 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-Han Pöse
Jo-Han Pöse