Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur: Projekt svävaren


Tänk att det skulle gå

Tänk att det skulle gå.
Jag och Hon ändå.
Det är så underbart att jag knappt förstår.
Det är mer än bara lek,
det är kärlek.
Tänk att någon kan älska mig,
lika mycket som jag älskar dig.

Det gör ont när Hon inte är här, saknar Henne redan.
Sju timmar med Henne går snabbare än en kvart i ensamhet.
Bara så att du vet. Jag älskar dig kan vara svårt att säga, men jag gör det verkligen…
När jag tänker tillbaka blir det suddigt.
Precis som i en dröm, en underbar dröm.
25:e sep 1998




Övriga genrer av Jo-Han Pöse
Läst 175 gånger
Publicerad 2006-12-10 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-Han Pöse
Jo-Han Pöse