Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur: Projekt svävaren


En dag när natten var långt borta

En dag när natten var långt borta, i ett annat liv för länge sedan.
Då det var ljusare.
Fåglarna sjöng och barnen skrattade.
Det var en lycklig tid, då kärleken var svaret på allt.
Nu har det blivit dunkelt och kallt.
Natten har kommigt med mörker.
Alla fåglar är döda och skratten har tystnat.
Det enda ljuset är stjärnorna som faller över den svarta himmeln.
Liv som dör bort, likt vår kärlek.

Vart tog alla drömmar vägen ?
Jag är tre år äldre, tre år tråkigare, tre år ensammare.
Hur kan ens drömmar försvinna på tre år?
Tre evigheter som fladdrade förbi i bråkdelen av en sekund.
8: e aug. 2001




Övriga genrer av Jo-Han Pöse
Läst 166 gånger
Publicerad 2006-12-10 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-Han Pöse
Jo-Han Pöse