Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur: Projekt svävaren


Vem leker med vem?

Vem leker med vem?
Vem utnyttjar min vän?
Varför gör du så?
Kan du inte förstå?
Att en fin människa blir sårad.

Hur kan du vara så ond och bara tänka på dig själv.
Du kommer att brinna ensam och har inget att vinna i längden.
Varför missbrukar du kärlek?

Hallå, ditt jävla svin, detta är ingen lek.
Det är ett rått jävla svek.
Hoppas att du kommer att bli sårad lika mycket som du sårade min vän.
En underbar tjej gråter än.
17:e aug. 2001




Övriga genrer av Jo-Han Pöse
Läst 151 gånger
Publicerad 2006-12-10 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-Han Pöse
Jo-Han Pöse