Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur: Projekt svävaren


Varför är kärleken blind?

Varför är kärleken blind?
Varför kan du inte inse det uppenbara?
Han är ju bara ute efter en sak.
Han vill inte ha dig, bara ta dig.
Sex är ju inte allt, utan känslor blir det lätt kallt.

Vad kan jag göra för att få dig att öppna ögonen och inse vad han är för någon.
Det är synd om dig som blir utnyttjad, men hur skall jag kunna berätta.
Jag vet exakt vad han är ute efter, och kan inget göra.
Kärleken gör en blind.
Lita inte på killar från nätet, lita inte på någon, inte ens på mig.
19:e aug. 2001




Övriga genrer av Jo-Han Pöse
Läst 191 gånger
Publicerad 2006-12-10 14:14



Bookmark and Share


  Rozhan
En viss hopplöshet genomsyrar den här texten & jag måste medge att dina känslor för kvinnan i din text är ganska uppenbara - bra skildrat!
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Jo-Han Pöse
Jo-Han Pöse