Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur: Projekt svävaren


Lite glädje hade inte varit fel

Lite glädje hade inte varit fel, lite lycka i kväll.
Eller i morgon natt.
En varm kropp mot ensamheten.
Ett leende från en vän.

Vad händer när man ej kan skratta eller gråta?
Man förändras, blir en gåta.
De som känt en hela livet vet ej längre vem man är.
Ens nya vänner börjar undra vad de såg hos en.
Alla lämnar de en i mörkret av sin personlighet och allting är nästan perfekt.
Utom allt som känns fel.

Natten är mörk och kall.
Jag gillar mörker, jag gillar natt.
Då är det svart och jag kan gå ut utan att synas.
En kontrast i nattens dunkel.
En liten skugga från månens ljus.
Var håller alla vänner hus?
En dröm om någon annans liv och att få vila i frid.
28:e aug. 2001




Övriga genrer av Jo-Han Pöse
Läst 175 gånger
Publicerad 2006-12-10 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-Han Pöse
Jo-Han Pöse