Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur: Projekt svävaren


Sista dagen i oktober

Sista dagen i oktober.
Behöver kraft. Hur stor chans har jag att förverkliga mina drömmar?
Jag som inte ens vet vad jag drömmer om.
Livet som det var en gång.

Det är så svårt att inte våga fast man så gärna vill.
Drömmar, vad spelar det för roll när man inte vet hur lång tid man har kvar.
Mörkret inuti ljuset bara växer.
När mörkret vuxit sig starkt nog tar det mitt liv.

Vad är det då som styr, hur vet man att man ej kommer vilse?
Var är du nu?
Jag ville gärna tro att du skulle vara min vän.
Men även vänner försvinner.
Jag saknar det som kunnat bli något.

Mycket text men inget vettig, som händelserna i mitt liv.
Mycket händer men inget vettigt.
Förutom vänner och familj.
Tack, jag älskar er!
Glöm mig aldrig, för jag skall aldrig glömma er.
31: e okt 2001




Övriga genrer av Jo-Han Pöse
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-12-10 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-Han Pöse
Jo-Han Pöse