Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtar, väntar och tänker på både gångna tider och kommande


Ooo ohlala jag vill ha dig

Vaknade i natt av din närhet
du kändes så varm och så het

Jag kände din kropp
den var så full och utan stopp

Jag låtsades sova
det var med besvär

när du gick din upptäcksfärd

Dina händer de smekte
din tunga den lekte
i en vårta så känslig
och öm

Du viska i mitt öra
i natt jag dig ska förföra
jag ska ta dig till himmelens topp

Du satte dig upp på
min hungrandes kropp
dina ögon de blänkte
när du din kropp sänkte

Mina ögon de njöt
av de uttryck och toner
som ur dig sköt
för varje stöt

Vi frusta och njöt
tiden den förflöt


Sen satte du dig stilla


Erotikens alla dofter


Våra kroppar var ett






Förenade

i

Njutning




På radion spelade Lundell


Ooo oohlala jag vill ha dig
Ooo oohlala jag vill ha dig




Övriga genrer av johanni
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-11 21:12



Bookmark and Share


    TigerCia
Hoppsan! Här satt man och drömde sig bort lite till erotikens drömland...
Sensuellt skrivet!
//Cia
2006-12-11

    johanni
Oj tack
ska genast ändra.
2006-12-11

  ***Wicke***
Härligt drömmande skrift med mycket godis i.
bara en sak.
Stavas inte Lundell med två L?
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

johanni

Mina favoriter
49:- på Lidl