Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En snabb nedskriven dikt på tu man finger denna afton.


Du

Om jag kunde fånga skuggan bakom ett liv
Skulle du sluta gömma dig bakom mig då?

Om skuggan möter moln,
Gömmer du dig bakom mig då?

Om solen möter moln,
Gömmer du dig bakom mig då?

Stå inte i ilskans onda mörker
Kom, står här gente mig
Stå inte längre bakom mig

Våga ta ett steg ut
Våga vara bredvid mig

Upptäck världen med mig
Säg att du inte gömmer dig bakom mig

Hur ska jag då kunna älska hela dig
Om jag inte får se dig i ljuset?




Övriga genrer av Leo_
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-12-12 22:57



Bookmark and Share


  Thurizas
sann kärlek mellan raderna!
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Leo_