Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skulle heta personlig anarki, men jag sladdade litet


Prsnlg anarki 2



...det här handlade
helt och hållet om mig själv,
ingen annan i hela världen
har ett sådant utpräglat sinne
för ordning
i kombination med extrem oordning
som jag har...

där är jag ikke blått enastående
utan dessutom ensamstående
bland grus och singel
i en typiskt hafsnära förstad
till Tokholmen...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-12-20 20:29



Bookmark and Share


  Bubamara - Maria Zakrisson
min närmasta jobbkompis brukar säga att de som har ordning hemma har det inte på arbetsplatsen och vice versa. och så är det jag. har tamejfaan inte ordning nånstans men jag vet exakt var grejjerna ska vara(och helst vrida etiketten ut på konservburkarna) så jag känner igen mej där du står. skön vridovändbar text!
2006-12-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP