Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen

Sorgen

finns alltid kvar

men man vänjer sig




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 536 gånger
Publicerad 2007-01-08 22:44



Bookmark and Share


    Cajsa
Så rätt, så sant
2007-02-14

  Lillasyster F
Aj... du har så rätt!
2007-01-10

  Manal
träffande måste jag säga, sorgligt nog.
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm