Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om....




Om man aldrig varit hungrig

hur vet man vad mätt är

om man aldrig haft sorg

hur vet man vad lycka är

om man aldrig gråtit

hur vet man vad härligt

det är att skratta......




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-20 12:39



Bookmark and Share


  KristinaE
.. en kort och härlig dikt att sluta denna dag med!
2008-07-01

    amorfati
Jag gillar de tydliga motsatsbilderna. Kontrasterna.
2007-10-08

    Jennie1127
så sant.
fint!
2007-01-23

  Lillasyster F
Kontraster är viktigt i våra liv.
Annars blir det bara en grå gegga av allt - och det är inte kul.

En fin och tänkvärd dikt.
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm