Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste bara...

Jag har något jag vill berätta,,
något jag måste säga,
det hör kankse inte hit,
men jag måste bara basunera ut det:

Jag är KÄR.




Övriga genrer av *Jenny*
Läst 665 gånger
Publicerad 2005-01-23 22:02



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
å d ä gött dä
2005-03-21

  Cattis Rönn
lycka till...Bra skrivet!
2005-01-23
  > Nästa text
< Föregående

*Jenny*
*Jenny*