Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Översättning: Jag är kraftlös. Får det vara ett kraftverk? Ja, jag ska koppla in det i min hjärna.


Kraftlös

Ich bin Kraftlos.
Schaf es ein Kraftwerk sein?
Ja, Ich soll es in mein Gehirn einschalten.




Övriga genrer av Fallenängel
Läst 472 gånger
Publicerad 2007-01-23 16:41



Bookmark and Share


    Zozzie
Tyska? Fint i alla fall :)
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Fallenängel
Fallenängel