Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek i rytmen


Hon sjöng Love me do
och dansade i regnet.

Han visslade Twist and shout
och knallade hem.

Natten sjöng till månen
om ljus i mörkret
och visdomsord.

Den gamle sat vid köksbordet
och tänkte på Yesterday...




Övriga genrer av Eyglo
Läst 459 gånger
Publicerad 2007-01-24 23:30



Bookmark and Share


  Vind
En återfärd till 60-talet med soundtrack av The Beatles. Vid ett köksbord, ur ett minne kan nog visdom också sökas. :)
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Eyglo
Eyglo