Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära



Så nära där vi stod
Våra ögon sjönk djupt in i våra sinnen.


Så nära där vi stod
Våra läppar lika så.


Båda ville, ingen tordes.




Vi var rädda

Rädda för vad som kunde ske.


Något större än vi båda vågade tänka,

i våra själars djup




Övriga genrer av johanni
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-01-25 11:24



Bookmark and Share


  Anna Liljestrand
ja så kan det kännas,, fin beskrivning!
2008-12-25

    Lindizz
fin text...en stark känsla förmedlas om kärleken
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

johanni

Mina favoriter
49:- på Lidl